Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Obrint Pas, Raimon i Òscar Briz, grans triomfadors de la nit dels Premis Ovidi

Obrint Pas, Raimon i Òscar Briz han estat els grans triomfadors dels Premis Ovidi Montllor de la música en valencià que atorga cada any el Col·lectiu de Músics Ovidi Montllor (COM).

L'humorista Xavi Castillo va ser l'encarregat ahir a la nit de conduir la gala de lliurament dels premis, al Teatre Micalet de València, que van guardonar el grup Obrint Pas amb el premi al millor disc de rock pel llibre-disc "Coratge" (Propaganda pel Fet!, 2011). El seu cantant, Xavi Sarrià, ha estat reconegut com autor de la millor lletra per "El país de les oliveres".

01/07/2011 12:01 Cultura
premis_com_2011L'històric cantautor de Xàtiva Raimon ha guanyat el premi Ovidi al millor disc de cançó amb el seu primer treball amb noves cançons de més d'una dècada, "Rellotge d'emocions" (Picap).

D'altra banda, "L'Estiu" (LaCasaCalba), d'Òscar Briz, ha estat considerat el millor disc de pop. El cantautor d'Alcúdia també ha estat considerat l'autor de la millor cançó per "Carolina dins d'un pou". El disc "Cants i cants" d'Apa s'ha endut el premi al millor disc de folk. 

"2.0", d'Orxata Sound System, ha estat considerat el millor treball en la nova categoria d'electrònica i hip-hop. I el millor clip ha estat per "Pacte amb Peter Pan", de Miquel Herrero i els Autòmats. "Nits cosides" (Temps Record), d'Artaica, s'ha endut el guardó a la millor producció i arranjaments musicals. La formació de hip-hop Arrap, de València ciutat, ha estat considerada la revelació de l'any. Els arranjaments i l'orquestració més ben valorats han estat els del disc "Nits cosides" d'Artaica. 

La gala d'enguany també ha servit per homenatjar la trajectòria musical del grup Cotó-en-pèl, que a final dels anys 70 va esdevenir el primer grup de rock progressiu en valencià amb el seu únic disc, "Holocaust". També ha rebut premi La Societat Coral el Micalet, pel seu suport a la música en valencià.

El jurat integrat per periodistes i crítics especialitzats en tots els gèneres ha estat l'encarregat de dictar veredicte dels premis musicals. 

Per saber-ne més:

Els Premis Ovidi premien un any més un sector en contínua efervescència 

 

Lliurament dels quarts premis Ovidi Montllor al Micalet de València 

Premis Ovidi Montllor de la Música en Valencià 

Els oblits dels Premis Ovidi Montllor 

Lliurats els Premis Ovidi de la Música en Valencià 

Concert de la III Edició dels Premis de Música en valencià 

"Ovidi és un referent per a la gent jove que fa música en valencià"

“El COM va néixer per unir esforços i superar la invisibilitat que patim”

El COMcert omple la Valldigna de música i compromís 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid