Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Mataró confia obtenir 2 o tres regidors i ser decisius a l'ajuntament

 La CUP de Mataró s'ha mostrat satisfeta amb la feina feta i amb bones expectatives de cara a la cita electoral de diumenge. El candidat de la formació, Xavier Safont-Tria, confia que aquest cop podrà entrar acompanyat al Ple municipal. Segons unes declaracions al mitjà local Capgròs.com “L’objectiu principal és ser-hi, perquè hem demostrat que amb un sol regidor podem fer molta feina, però si n’aconseguim dos o tres podrem ser decisius”.
 
L'alcaldable de la CUP també ha constatat que la candidatura “tindrà molt més suport que a les passades eleccions”, tal i com s'ha posat de manifest durant la campanya. “Molts que ens van votar sense tenir-ho massa clar ens han reafirmat que estan satisfets i que ho tornaran a fer”, ja que “mentre que altres que no ens coneixien o no estaven convençuts ara han decidit fer el pas”. 

20/05/2011 21:35 Política

 

Xavier Safont-Tria va explicar durant l'acte que durant aquesta campanya la CUP s’ha mostrat coherent amb la feina feta, al contrari que la resta de partits vinculats al poder actual que “diuen que han fet allò que no han fet, i han promès allò que no faran”. Segons l'alcaldable de la CUP de Mataró durant aquests quinze dies la formació ha defensat “un model de ciutat cohesionada, socialment justa, que respecta el medi ambient i que aposta per una economia productiva de base local”.

 En aquest sentit, Safont Tria també ha assegurat que la CUP no entrarà en un futur en el “mercadeig de pactes postelectorals”, ja que els vots que els vots a la CUP "serviran per defensar el nostre discurs d’esquerra i independentista, i res més".

 

 

Per saber-ne més:

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP 

La CUP presenta més de 400 propostes per Mataró

Via lliure a El Corté Inglés perquè s'instal·li a Can Fàbregas de Mataró

Safont-Tria repeteix com a alcaldable de la CUP a Mataró 

Mataró fa costat al petit comerç i demana el tancament de les nuclears a petició de la CUP 

La CUP de Mataró denuncia les retallades imposades per la Generalitat i l'Ajuntament

La CUP de Mataró presenta la campanya "Posa't l'estelada"

La CUP de Mataró suma més suports
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid