Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
I Jornades Internacionals de denúncia dels genocidis i crims contra la humanitat a València

El proper dissabte a la Societat Coral El Micalet, Guillem de Castro, 73 de València

Alerta Solidària, el Fòrum per la Mèmòria del País Valencià i el Centre Social Terra organnitzen les "I Jornades internacionals: Genocidis i crims contra la Humanitat". Les Jornades volen contribuir a la reflexió i a la denúncia de tots els genocidis d’eixe “curt” segle, que sembla no acabar (Ruanda, l’antiga Iugoslavia) i intentar desvetllar, en la mesura possible, els interesos que s’amaguen per sota de la barbàrie. Per això hem reunit unes poques –però creiem que importants- aportacions sobre la qüestió.

16/11/2010 07:08 Internacional
Les I Jornades  comptaran amb la participació de Amalia Alejandre, Anna Oliver, Emili Chalaux, Empar Salvador, Henry Ettinghausen, Jasmina Mujezinovic, Joan Carrero i Saralegui, Josep Cruanyes, Núria Rodríguez i Wahida Hamid Haidar.
 
Programa:
 
 10 hores: Presentació de les Jornades a càrrec de la Societat Coral El Micalet
 Conferència inaugural:
 “Els intents de invisibilització de les fosses comunes del Cementiri de València. La negació de les víctimes”. Empar Salvador, Amalia Alejandre i Josep Cruanyes.
 12 hores: "Crims de guerra, crims contra la humanitat: la maldat massificada al segle XX". Henry Ettinghausen. Presenta: Anna Oliver.
 14 hores: Dinar
 15,30 hores: “De nou els “aliats”: d’alliberadors d’Auschiwitz a promotors del genocidi ruandés-congolés”, a càrrec de Joan Carrero i Saralegui. Presenta: Emili Chalaux que també parlarà de la "Responsabilitat de la jerarquia catòlica en el genocidi franquista (1936-1952)”
- 17,30 hores: Conferències de cloenda:
 “Sarajevo – una ciutat ferida”, a càrrec de Jasmina Mujezinovic
 “Violència patriarcal en el món i la legislación àrab”, a càrrec de Wahida Hamid Haidar. Presenta: Núria Rodriguez del Centre Social Terra
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid