Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Neix a Alacant la Plataforma de Lluita Contra les Retallades, fruit de la vaga general

Les organitzacions del País Valencià que van formar part de la Plataforma per la Vaga General han decidit continuar amb la seua dinàmica de treball conjunt i establir un nou espai unitari i permanent de lluita.

En aquest sentit, han anunciat que arran de l'experiència acumulada, i sabedors que la lluita contra la crisi capitalista i les mesures antiobreres dels governs de torn es preveuen llargues, les organitzacions anticapitalistes d'Alacant han creat la Plataforma de Lluita Contra les Retallades.

14/11/2010 18:30 Laboral

Així, totes les organitzacions que composen la Plataforma han decidit determinar uns eixos prioritaris de treball: assumir la solidaritat activa i la defensa política dels represaliats el dia de la Vaga General, mantenir les mobilitzacions populars contra la crisi i les retallades socials, i aprofundir en la feina de propaganda i conscienciació entre els sectors populars de la ciutat d'Alacant.

El primer pamflet de la Plataforma de Lluita contra les Retallades ja ha estat elaborat, al qual n'hi ha seguit un altre adreçat als autònoms i xicotets comerciants. Així mateix, la Plataforma ha anunciat la convocatòria de dues noves jornades de mobilització popular: Dissabte 11 de desembre, a les 11.00, eixirà des del Mercat de Teulada la 2a Marxa per la Dignitat, que recorrerà diversos barris populars de la ciutat fins a aplegar al Mercat Central. Dissabte 18 de desembre, tindrà lloc a la ciutat una nova manifestació.

Per saber-ne més:

29-S: Orgull de classe

 

Jutgen tres piquets informatius de la vaga del 29-S

Judici a Alacant contra un militant d'Endavant detingut a la vaga general 

 

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid