Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament de Tarragona posa pals a la roda a la celebració de la consulta sobre la independència

L'Ajuntament demana tres mil euros per utilitzar els centres cívics de la ciutat per a usar-los com a col·legis electorals. A més a més, també ha prohibit la celebració d'un concert per tancar la campanya al·legant el compliment d'una normativa sobre horaris.
 
Ara bé, la plataforma Tarragona Decideix recorda que el ple municipal del passat 19 d'abril  es va aprovar una moció per la qual l'Ajuntament es comprometia a cedir equipaments públics per a realitzar-hi consultes de qualsevol tipus, amb la condició que la iniciativa fos recolzada per un mínim de 25 entitats. Tarragona Decideix, en aquests moments, ja ha superat la seixantena d'entitats adherides.

03/10/2010 03:09 Política

Pel que fa a la celebració de concerts, la plataforma remarca que altres empreses promotores d'espectacles han pogut celebrar festes que han tancat les portes més enllà de les 6 de la matinada en el mateix recinte on va demana fer-ho.

La Plataforma també ha sol·licitat al consistori les xifres del cens de la ciutat, és a dir, el número total de persones que tenen l'edat necessària per poder votar en la consulta, però encara no han obtingut cap resposta.

D'altra banda, l'entitat promotora de la consulta s'ha mostrat molt satisfets per la resposta de la gent obtinguda durant les festes de Santa Tecla, on la seva presència al carrer ha estat molt elevada.

Tarragona Decideix té prevista fer la consulta el proper 17 d'octubre

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid