Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tarragona Decideix instal·la 34 paradetes per recollir el vot anticipat en motiu de les festes

L'organització de la consulta sobre la independència a Tarragona que se celebrarà el 17 d'octubre sortirà per la Festa Major al carrer.

Fins a trenta- quatre paradetes de vot anticipat tenen programades amb la col·laboració de tots els seus voluntaris. Ja es compleix un mes des de l'inici de la recollida del vot i de moment asseguren que va força bé, sobretot gràcies a la Diada, en què la Plataforma va ser present a les paradetes del matí a la Part Alta i a la tarda a la jornada castellera.

16/09/2010 15:32 Política
Fins a 34 paradetes té previst la Plataforma Tarragona Decideix d'instal·lar arreu de la ciutat per Santa Tecla, la Festa Major. Més que aprofitar-se'n, però, volen col·laborar i fer de les festes un lloc de trobada de totes les sensibilitats, així com fer sortir la gent al carrer per 'fer ciutat'. Ja fa un mes que la consulta rep el vot anticipat. Des de llavors, els voluntaris de la Plataforma s'han passejat per la plaça de les Cols, el Cós del Bou, la Rambla Nova, el Nou Estadi, l'avinguda Andorra, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i el Serrallo. Totes aquestes paradetes, en motiu de festes o esdeveniments especials per als diversos barris, han fet difusió de la consulta, informant-ne als ciutadans.

Tot i que afirmen que l'acollida ha estat molt bona en tot moment, la Diada de l'Onze va ser “molt bona”, tot batent rècords a les meses instal·lades i amb la repercussió mediàtica que va tindre en els diversos mitjans de comunicació. Ara, per tal de seguir amb el ritme, comença la campanya 'la Tecla Decideix', amb totes les parades que es posaran a la majoria d'esdeveniments destacables de la Festa Major i, a banda, una paradeta fixa a la plaça de la Font cada vespre de dos quarts de set a dos quarts de deu perquè la gent major de 16 anys i empadronada a Tarragona tingui un lloc de referència durant les festes. Tot plegat, però, queda complementat per l'obertura d'un nou local a la mateixa plaça de la Font que servirà per fer conèixer encara més la consulta als tarragonins.

Pel que fa a un altre ordre de coses, la consulta ja suma seixanta-un adhesions d'entitats. Entre les noves, destaquen l'Associació de Veïns del Casc Antic i Voltants, el Ball de Bastons de Tarragona, el Ball dels 7 pecats capitals, els Pastorets o l'Associació de Residents Llatinoamericans de Tarragona, a més d'alguns comerços que també hi han volgut donar suport.
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid