Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Navàs reivindicarà la conservació del cinema durant la festa major

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Navàs reivindicarà la conservació de l’antic Cinema Espanyol de Navàs també durant els dies de Festa Major amb l’objectiu de continuar conscienciant i perquè l’equip de govern rectifiqui el seu posicionament.

La CUP continuarà la lluita per la conservació de l’antic Cine de la Cooperativa Obrera la Fraternitat durant els dies de Festa Major, entenent que aquesta ha de tenir un to festiu i alhora reivindicatiu.

20/08/2010 15:28 Política
Per a aquest fi, els independentistes han editat més de mig miler d’adhesius per guarnir les solapes dels navassencs durant els dies de gresca, on s’hi pot llegir "Salvem el Cine de la Cooperativa Obrera la Fraternitat. No a l’enderroc, SI al nostre patrimoni històric i cultural". 
 
La CUP repartirà també exemplars de l’edició especial CINE de la seva revista informativa, on explica els motius pels quals creu que cal conservar el cine. Per altra banda, la CUP, vol recordar que el Departament de Cultura de la Generalitat va emetre un informe, a finals de juliol, on demanava que es conservés l’edifici pel seu valor cultural i històric.
 
En aquest sentit, la formació creu que la sortida més digne que té l’equip de govern davant dels múltiples esdeveniments i fets entorn la decisió d’enderrocar l’edifici és, sens dubte, anunciar públicament que no s’enderrocarà. Alhora, la CUP, creu que des del govern municipal, s’hauria de convocar un procés participatiu per tal de decidir quin serà el nou ús de l’edifici, sempre dins les premissa que s’han d’adequar a la tipologia d’edifici per tal de facilitar-ne la seva conservació. Finalment, la CUP, vol desitjar una molt bona festa major a tots els navassencs i navassenques, tot recordant l’antic lema de l’Esquerra Independentista: “Festa sí, Lluita també!”.
 
Per saber-ne més:
 
 
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid