Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Port de Palma
La Plataforma contra els Megacreuers demana limitar també el nombre de ferris i consens social sobre l'ampliació del port de Palma
05/07/2024 Territori

La Plataforma contra els Megacreuers ha demanat que es limiti el nombre de ferris al port de Palma i també insisteix  en la necessitat de tenir el consens de la societat civil amb vista al projecte d'ampliació del port de Palma. També demanen que l'Ajuntament de Palma que es posicioni en contra de qualsevol projecte que suposi un augment de la massificació turística per a la ciutat.

La proposta presentada suposa l'ampliació amb 23 hectàrees del port actual, davant de les 8,8 que suposava l'alternativa aprovada al Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària el 2020 i preveu la reordenació dels usos del port i la creació d'una zona recreativa de bars i restaurants adreçada al turisme de luxe davant la Seu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid