Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
@UniperPalestina
La Marea Pensionista de Catalunya amb les persones acampades a la UB en suport del poble palestí

Marea Pensionista de Catalunya considera que la solidaritat internacional i el suport mutu són essencials per aconseguir posar fi a les atrocitats que s’estan cometent a Gaza

11/05/2024
La Marea Pensionista es solidaritza amb les persones acampades a les universitats de tot l’Estat espanyol per donar suport al poble palestí i denunciar el genocidi de l’exercit israelià, como mostra del seu compromís amb causes socials més enllà de la defensa del sistema de pensions.

Apunta que aquesta acció dels estudiants, personal universitari i altres col·lectius de suport al poble palestí demostra la seva visió global de solidaritat i la comprensió que les lluites locals estan connectades amb els desafiaments globals. La denúncia d’aquest genocidi i la identificació dels governs, les persones o entitats que el toleren o afavoreixen són accions crucials en l'esforç col·lectiu per posar fi a aquest sofriment. És important reconèixer que el genocidi no és només un crim contra els individus, en este cas contra el poble palestí, sinó també contra la humanitat en el seu conjunt. Per tant, si bé és responsabilitat de tots els ciutadans i ciutadanes el denunciar-lo, no és menys cert que són els governs i les institucions internacionals els que han de treballar junts per prevenir i aturar aquestes violacions flagrants dels drets humans. La història ens ha mostrat que el silenci i la inacció poden ser interpretats com a complicitat, i per això, alçar la veu contra el genocidi del poble palestí és un acte de compromís i un imperatiu moral. 

Marea Pensionista de Catalunya considerem que la solidaritat internacional i el suport mutu són essencials per aconseguir posar fi a les atrocitats que s’estan cometent a Gaza. La mobilització social, com les manifestacions i les campanyes de conscienciació, són eines poderoses per influir en les polítiques públiques i promoure l'adopció de mesures que protegeixin a la població de Palestina. Per això, demanem que els governs i les organitzacions internacionals imposin sancions i restriccions als responsables d’aquest genocidi i treballin per promoure la pau i la seguretat global. Som conscients que la lluita contra el genocidi és un camí llarg i difícil, però és un camí que hem de recórrer junts per construir un món més just i humà. La Marea Pensionista de Catalunya, a través de la seva història i accions, ha demostrat el seu compromís en la defensa dels drets socials i econòmics, en defensa de la pau i també ha mostrat que la lluita per la dignitat i la justícia no coneix fronteres.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid