Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge/Turisme massiu
Clam multitudinari a Palma per l’habitatge i contra la massificació turística

En el manifest que s'ha llegit al final de la manifestació, s'ha demanat "Declarar l’emergència de l’habitatge a les Illes Balears perquè es prenguin mesures d’urgència a favor del dret a tenir una casa; Reconèixer que les illes són una zona tensada per tal de regular-hi el preu del lloguer i Fer una moratòria de lloguer turístic" en altres altres peticions

 

26/05/2024

Aquesta tarda, gairebé 25.000 persones s’han manifestat pels carrers de Palma pel dret a l’habitatge i contra la massificació turística, sota el lema "Mallorca no es ven". Mentre la Delegació del govern espanyol a Mallorca ha reduït la xifra a 10.000. La mobilització ha superat en escreix les expectatives dels organitzadors, el col·lectiu Banc de Temps de Sencelles.

Diverses entitats i col·lectius de Mallorca també s’han afegit a la marxa, com el Grup Balear d’Ornitologia (GOB), menys Turisme i més vida, Salvem paisatges de Mallorca, STPEI i Stop desnonaments, entre altres.

 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid