Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Capvespres oberts
Presentació del llibre "La saviesa de transmissió aràbiga" de Maria Conca i Josep Guia

En el marc dels  Capvespres Oberts a la CAL, organitzat per l’associació Més Junts i la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL). 

17/04/2024 Lletres

Demà a les 19h, a la seu de la CAL (C/ d'Olzinelles, 118 de Barcelona), es presentarà el llibre de Maria Conca i Josep Guia La saviesa de transmissió aràbiga en la Mediterrània occidental (Publicacions de la Universitat de València). Serà en el marc d’una nova edició dels Capvespres Oberts a la CAL, organitzat per l’associació Més Junts i la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL).

La saviesa de la transmissió aràbiga és un llibre que estudia el text i el context del Llibre de paraules i dits de savis i filòsofs de Jafudà Bonsenyor.

L’acte comptarà amb la presència dels autors i d’una introducció a càrrec de Josep Chalmeta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid