Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Més de mig centenar de persones lligades a moviments populars i culturals del País Valencià donen suport al poble palestí

S'han adherit al Manifest "El soberanisme valencià amb Palestina", entre elles Guillem Agulló, Vicent Torrent, Xavi Sarrià, Miquel Ramos, Pau Alabajos... Alexandra Usó, presidenta d’Escola Valenciana, Beatriu Cardona, portaveu d’Intersindical Valenciana, Aquil·les Rubio, del Casal Tio Cuc d’Alacant, o Zahia Guidoum, coordinadora de Decidim.

28/11/2023

Mésde mig centenar de personalitats del sobiranisme valencià s'hna adherit al manifest "El sobiranisme valencià amb Palestina", on diu que "la posició del País Valencià al món és amb els pobles oprimits, no amb les potèncias colonials. No oblidem el paper crucial d'Israel per aixafar als independentistes irlandesos, bascos i catalans, als kurds i armenis. Recordem el programa d'espionatge israelià que molts i moltes sobiranistes hem patit.

El moviment per l'alliberament de Palestina ens interpela directament. I com sigué Nelson Mandela, -Sabem massa bé que la nostra llibertat està incompleta sense la llibertat de Palestina"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid