Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
violència de gènere
Impulsen un servei d’urgència i emergència per donar suport i un lloc segur per a les dones víctimes de violència de gènere
17/10/2023 Gènere

L’associació empordanesa Amb les teves mans ha iniciat un servei d’urgència i emergència destinat a proporcionar suport i un lloc segur per a les dones víctimes de violència de gènere a les comarques nord-orientals.

L’associació ha establert tres centres, un a l’Alt Empordà, un altre al Baix Empordà i un tercer al Ripollès. Cada centre ofereix nivells diferents de seguretat segons la necessitat de cada cas. Les dones són custodiades i protegides en aquests centres, i quan la policia o els jutges les necessiten per prestar declaració, l’associació es responsabilitza de traslladar-les segurament i assegurar-se que no corrin perill.

El treball de l’associació no es limita a proporcionar refugi físic; també col·labora amb serveis socials per garantir assistència psicològica i social. Aquesta col·laboració és crucial per ajudar a aquestes dones a reconstruir les seves vides sense intervenció ni judici, només acompanyament des de l’anonimat i la seguretat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid