Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibres
Fira del Llibre en Català a Terrassa

El Consell Local de la República a Terrassa, mitjançant la seva comissió de defensa de la llengua i cultura catalana, ha organitzat la 1a Fira del llibre en català a Terrassa. Se celebrarà aquest dissabte 7 d’octubre al Raval de Montserrat amb més d'una vintena de parades i activitats

06/10/2023 Lletres

Aquest dissabte, 7 d’octubre, tindrà lloc al Raval de Montserrat de Terrassa la primera Fira del Llibre en Català, una iniciativa de la Comissió de Llengua i Cultura del Consell Local de la República que compta amb la col·laboració de diverses entitats públiques i privades locals, entre les quals llibreries i editorials.

La comissió del Consell de la República ha impulsat aquesta fira, amb el suport de llibreters, editorials, autors, biblioteques i entitats de la ciutat. “La idea va ser molt ben acollida”, asseguraren, “tot i les dificultats plantejades per algunes llibreries, especialment les més petites”.

La fira comptarà amb les parades de les llibreries, editorials i entitats (unes 24) que oferiran un gran ventall de llibres i nombroses novetats: novel·la, conte, divulgació, poesia, assaig, d’història local i de Catalunya, còmics, cartografia, llibres de cuina, d’esport, de muntanya o llibre infantil i juvenil.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid