Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pobles Vius
Caminada popular contra contra la planta de biogàs a la Sentiu de Sió
22/10/2023 Territori

Tres marxes procedents de la Sentiu, Bellcaire i la Ràpita, pobles fronterers a la projectada planta de biogàs han confluït aquest matí a l'indret on es pensa fer per manifestar el seu rebuig. La mobilització ha estat convocada per la Plataforma Pobles Vius que darrerament ha desenvolupat diverses xerrades informatives per concienciar a la població pels inconvenients de la planta de biogàs.

Sobre el terreny, han posat de manifest el rebuig per la construcció d’aquesta planta que consideren desmesurada i que segons els membres de la mateixa plataforma comportarà greus conseqüències pel valor natural i paisatgístic de la zona tal com s’ha explicat a la concentració. A l’acció de protesta d’aquest diumenge hi han participat més dues-centes persones arribades de diferents punts del territori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid