Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Més de 2.000 entrades venudes ja per al concert ‘No passaran’ en suport als encausats de Pego
21/09/2023 Drets i Llibertats

Aquest dissabte tindrà lloc lloc el concert que s’espera multitudinari amb la finalitat de donar suport als 14 joves pegolins encausats pels successos d’octubre de 2020 arran la visita a Pego d’un grup de nazis lligats als Gandiablues per tal d’assistir al partit Pego-Gandia. Uns fets pels quals els joves pegolins han sigut acusats per la Fiscalia, que demana per a ells penes que arriben fins als 9 anys de presó. El 17 d’octubre se celebrarà el judici a Alacant, segon informa Ràdio Pego.

El judici està a prop i les despeses que han d’afrontar els encausats són molt elevades. Durant aquestos tres anys els joves han rebut diferents mostres de suport, fins fins i tot d’un grup de persones que ha organitzat diverses iniciatives. En aquesta ocasió, segons ens ha explicat un dels joves encausats, Guillem, han estat ells mateixos els encarregats d’organitzar l’esdeveniment amb la col·laboració de Neu al Carrer, Smoking Souls i La Helga. Serà un concert precedit d’un acte reivindicatiu.

A les huit de la vesprada, al recinte multiactivitats s’encetarà l’acte amb ponències i concerts acústics amb Smoking Souls, La Maria, Mafalda, Xavi Sarrià, Josep Nadal i Àlex Seguí, Feliu Ventura, Kela, Ciudad Jara, JazzWoman, el Cor de l’Eliana i altres veus activistes fins l’hora de sopar. A partir de les 23 hores, el concert que durarà fins la matinada. Hi actuaran Blarse, Pupil·les, Diàspora, Vaire i Dj Cate .

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid