Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
La FAVB no comparteix la sentència que insta l'Ajuntament de Barcelona a revertir la urbanització del Consell de Cent

L'entitat veïnal demana personar-se en el procediment contra l'eix verd del carrer

19/09/2023 Política

La Federació d'Associacions Veïnals de Barcelona (Favb) demanarà personar-se en defensa de l'eix verd de Consell de Cent després de la sentència emesa el passat 5 de setembre per la magistrada Montserrat Raga, on insta l'Ajuntament de Barcelona a revertir la urbanització d'aquest carrer realitzada el darrer mandat.

La federació veïnal, en defensa de totes les entitats que van participar en el procés d'urbanització de Consell de Cent, no admetrà un procés de negociació decisòria que involucri només a l'Administració i els representants d'una part del sector comercial (Barcelona Oberta), avalat només per la seva forta capacitat econòmica.

La Favb respecta però no comparteix la sentència de la magistrada, que, emparada en el suposat respecte a una legislació preconstitucional, omet la realitat urbanística de l'àrea metropolitana dels últims 47 anys. La Federació creu que la sentència ha de ser anul·lada pel Tribunal Superior, ja que consagra drets socials desiguals i acaba dient qui s'ha de seure a decidir sobre la reversió o no reversió de les obres de Consell de Cent.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid