Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Discriminació lingüística
Suport a Jordi Puig

Malalt dependent ingressat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Palma pateix desatenció i maltractaments reiterats per expressar-se en català. Aquesta tarda un grup dpamics i solidaris amb Jordi al jardí de Can Alcover de Palma per fer accions per denunciar aquesta situació

19/05/2023 Drets i Llibertats

Com informa dBalears, després de l'impacte que ha provocat la notícia que un pacient amb dependència severa, ingressat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Palma, pateix des de fa dos mesos un calvari de desatenció, maltractaments i humiliacions pel fet de persistir en el seu dret d'expressar-se en la llengua pròpia i oficial de Mallorca, la llengua catalana, la reacció ha estat immediata.

Un grup de persones amigues i solidàries amb l'afectat, Jordi Puig, militant històric independentista, han convocat una reunió per coordinar les accions de suport i solidaritat.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid