Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Clara Ponsatí presenta el seu llibre “Molts i ningú” a Arenys de Mar

Serà, dissabte 13 de maig de 2023 a les 19h al Teatre Principal d'Arenys de Mar (Carrer de l’Esglèsia 45-47)

09/05/2023 Lletres

El proper dissabte 13 de maig la eurodiputada Clara Ponsatí serà a Arenys de Mar presentant el seu darrer llibre, escrit durant els anys d’exili, “Molts i ningú (Embastat de memòries i altres històries)”.

L’acte, que organitzen l’ANC d’Arenys de Mar i el Consell Local de la República, es farà a les 19 hores al teatre Principal, al carrer de l’Esglèsia 45-47.

Serà una de les primeres compareixences públiques de Clara Ponsatí a Catalunya, d’ençà que s’ha negat a comparèixer davant el jutge Llarena.

Conduirà l’acte la periodista de Vilaweb Assumpció Maresma, que entrevistarà Ponsatí. Tot seguit hi haurà un col.loqui amb els assistents.

Coneixent la valentia de les seves reflexions, és d’esperar que aquesta xerrada generi titulars. La notícia ja està generant molta expectació i s’espera una gran assistència de públic.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid