Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa de la terra
Manifestació contra la construcció de 200.000 nous habitatges al Baix Llobregat

Serà el proper 6 de maig (dissabte) a les 12.30h al camí de Rugby de Cornellà de Llobregat

22/04/2023 Territori

Una seixantena d’entitats i col·lectius adherides al manifest de la plataforma comarcal SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet reunits a L'Hospitalet fa una setmana van decidir convocar una manifestació de protesta, el proper 6 de maig, al Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM). També van denunciar el Pla i presentaran al·legacions per incongruències i mancances del nou Pla Director Urbanístic Metropolità en un context d’emergència climàtica. El PDUM contempla la la construcció de 200.000 nous habitatges.

Veure l'article "El moviment ecologista del Baix Llobregat convoca una manifestació contra la construcció de 200.000 nous habitatges" conjuntament de la Directa i Districte 7 de L'Hospitalet de Llobregat. 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid