Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura Popular
VIII Trobada Muixerangues a Castelló
15/03/2023 Cultura
El proper dissabte 18 de març, segon dissabte de Magdalena, més de 500 muixeranguers i músics es donaran cita al Parc de Rafalafena a la VIII Trobada de Muixerangues de Castelló, organitzada per La Conlloga Muixeranga de Castelló, l'Ajuntament de Castelló i l’Institut Valencià de Cultura. En aquesta ocasió s’espera que la cita convoquen més de
2000 assistents de públic, superant l'èxit de convocatòria de les edicions anteriors, en una cita que es consolida dintre del programa de les Festes de la Magdalena i cada any centra l'interès de més públic que acudeix a la plaça per a veure les torres humanes que construeixen les colles actuants.

En aquesta ocasió junt amb els amfitrions, la Conlloga Muixeranga de Castelló, participaran la Muixeranga d'Alacant i, com en anys anteriors, una colla castellera que en aquesta ocasió
serà els Minyons de Terrassa. També acompanyaran la trobada la Colla de dolçainers i tabaleters de Castelló, la Llavor dolçaina i tabal d'Almenara i diversos músics a títol individual.

També cal destacar que la Conlloga Muixeranga de Castelló ha convocat la segona edició del concurs de fotografia al voltant de la Trobada de Muixerangues de Castelló a través d’Instagram, que l’any passat va tindre gran acceptació entre els aficionats a la fotografia, les xarxes socials i les muixerangues.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid