Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 23
La CUP Tarragona celebra el tercer col·loqui per recollir propostes pel programa electoral

Aquest tractarà sobre llengua, cultura, patrimoni i alliberament nacional

21/03/2023 Cultura

L’Assemblea Local de la CUP de Tarragona celebra el tercer col·loqui temàtic per recollir idees, propostes i impressions pel programa electoral de les properes Municipals 2023. Aquesta tercera trobada tindrà lloc demà, 21 de març, a les 19h al Casal Popular Sageta de Foc i comptarà amb la participació d’en Santi Fortuny, membre d’Endavant, i l’Àlvar Calvet, artista i professor.

El tercer dels col·loquis organitzat per les anticapitalistes tractarà sobre llengua, cultura, patrimoni i alliberament nacional “quatre eixos imprescindibles per teixir una cultura socialment emancipadora i vertebrar els Països Catalans des del municipis” i que les cupaires volen compartir i debatre amb la població tarragonina, a qui conviden “a participar d’aquests espais i dir-hi la seva”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid