Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 23
La CUP de Tàrrega organitza quatre taules de debat sobre “el model de ciutat que necessitem”
14/03/2023 Política
La CUP de Tàrrega ha organitzat quatre taules rodones per analitzar i debatre públicament sobre el model de ciutat, sota el títol "Quin model necessitem?". Les jornades, els dies 18, 22 i 25 de març, se centraran en cultura i festes, la municipalització de l'aigua i el porta a porta, l’accés a l'habitatge i la transició energètica, i les polítiques feministes locals.

Les taules rodones tindran lloc al Centre d’Entitats de Tàrrega i comptaran amb la participació de diverses persones amb experiència i expertesa en cadascun dels temes. Segons diu la portaveu de la CUP, Laia Recasens, “aquestes taules rodones tenen l’objectiu de debatre, aprofundir i escoltar punts de vista sobre alguns dels temes importants per al conjunt de Tàrrega i la seva gent”.

Aquestes taules comptaran amb la complicitat d’altres persones com Roser Valverde, exregidora de cultura, patum, participació i festes de l’Ajuntament de Berga o Arnau Comas, politòleg i assessor de Decidim Ripollet en matèria de serveis públics. Així doncs, la Cup pretén enriquir el debat públic sobre els diversos temes que es tractaran i generar un espai que permeti a les persones assistents compartir experiències i propostes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid