Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
en Homentage
“Concert per la vida” en homenatge a Guillem Agulló a Barcelona

 

14/03/2023

Aquest dijous,  la sala Paral·lel 62 de Barcelona  (Av. del Paral·lel, 62) acollirà “Concert per la vida” en homenatge a Guillem Agulló. Coincideix alb la clausura  les activitats de la campanya antifeixista i antiracista “La Lluita Continua”, encetada per impulsar la pel·lícula ‘La Mort de Guillem’ i que es va veure interrompuda per la pandèmia

El “Concert per la vida” de Barcelona ha estat dissenyat com un homenatge musical en directe i inclourà actuacions Xavi Sarrià, Feliu Ventura, Smoking Souls, Ebri Knight, Joina, Opció K-95, Pirat’s Sound Sistema, Guineu, Maio, Aina Torres & Jordi Montañez i Quim Córdoba a la pintura mural i les intervencions de David Bou, Xavier Antich i la família Agulló - Salvador

Els mecenes de la campanya ja tenen les seves entrades per l’acte de dijous i hi ha a la venda un lot especial limitat per a tots els públics aquí i fins esgotar les existències

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid