Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-M
Reivindicació del dia de la dona treballadora a la Conca de Barberà
28/02/2023 Gènere

El proper diumenge, Na Solera (L'Assemblea Feminista Revolucionària de la Conca de Barberà) reivindicarà el dia de la dona treballadora a la comarca. L'acte serà al Jardí dels Francolins, a les 11h del matí, a l'Espluga de Francolí.

Començaran amb una presentació i contextualització del 8 de març, i el feminisme en general, també a la Conca de Barberà. A continuació comptaran amb la col·laboració d'algunes dones que participen en espais de cultura popular, sent o no les primeres dones en fer-ho, i amb elles establirem un col·loqui entre totes les assistents.

En acabar es podrà gaudir de l'actuació de la cantautora Itsasgorak, i per acomiadar-se podran acabar de pair la jornada amb la música de la DJ Merxandancing.

Durant tot l'acte tindran servei de barra i comptarem amb espai canalla. Mares, al ruedo!, "Un dia no podrem més, i juntes ho podrem tot".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid