Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La CUP Esparraguera denuncia el bloqueig del govern municipal en matèria d'habitatge

La formació valora positivament la tasca realitzada pel seu regidor en les competències que li van ser delegades.

17/09/2022 Política

En un comunicat penjat a les xarxes, la CUP Esparraguera subratlla que en els darrers 7 anys el govern municipal "no ha dut a terme cap política en matèria d'habitatge" i conclou que "PSC i Comuns són ara els responsables d'avançar en la intervenció sobre els pisos buits". Per la seva part, en declaracions a l’emissora municipal, el regidor de la CUP Miguel Guiral ha defensat la tasca realitzada i les propostes festes des del seu partit, i ha denunciat “les negatives que des de l’equip de govern han rebut a la majoria d’aquestes” així com "la manca de recursos humans i econòmics que des del consistori s'hi han dedicat".

La formació valora positivament la tasca realitzada pel seu regidor en les competències que li van ser delegades.

En aquest sentit, apunta que l’octubre de 2021 es va enllestir el primer llistat amb 170 habitatges presumptament desocupats de grans tenidors i que al desembre de 2021 es va aprovar la petició per declarar Esparreguera àrea tensa d’habitatge

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid