Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada Alliberament Sexual i de Gènere
La CUP organitza una xerrada sobre la lluita GSD en el marc del 28J
15/06/2022 Gènere
Sota el lema “Orgull de ser-hi”, l’Assemblea Local de la CUP de Tarragona organitza aquest dijous una xerrada sobre la lluita del col·lectiu GSD (Gèneres i Sexualitats Dissidents) al nostre territori, en el marc del 28 de Juny, Diada per l’Alliberament Sexual i de Gènere.

Les cupaires exposen que les persones amb sexualitats o identitats de gènere dissidents “pateixen les conseqüències materials que el capitalisme ens imposa igual que la resta de les classes populars però també de manera específica”. Ens trobem en un moment d’augment dels discursos d’odi “que pot comportar un augment de les violències LGTB-fòbiques”, però en què la resposta davant d’aquests “no pot passar per polítiques de seguretat sinó per la garantia de vides dignes”.

L’acte tindrà lloc el proper dijous, 16 de juny, a les 19h a la pèrgola del Serrallo i comptarà amb la participació de la Meritxell Fà, membre del col·lectiu Gènere Lliure, i Uxue Capdevila, activista trans i membre de l’Observatori Contra la Homofòbia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid