Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
Una piulada d'un informatiu fictici sota el logo d'Òmnium informa de la detenció del Joan Carles I a Galícia

També anuncia la dimissió de Margarita Robles com a ministre espanyola de Defensa. Al final es diu que "Això és el que avui passaria si l'Estat espanyol fos realment democràtic"  

19/05/2022 Drets i Llibertats

Coincidint amb l'arridada de Juan Carles I a l'aeroport de Vigo, Òmnium Cultural ha emès un informatiu fictici a la xarxa sobre la detenció de Joan Carles I.  A continuació, apunta que "S'espera que en les pròximes hores passi a disposició judicial per respondre a les acusacions de suborn, tràfic d'influències, frau fiscal i blanqueig de capitals, entre d'altres ". També informa  de la dimissió de Margarita Robles com a ministre espanyola de Defensa pel CatalanGate.

El vídeo acaba dient, "Això és el que avui passaria si l'estat espanyol fos realment una democràcia plena". Però... sembla que no ho és. "La corrupció i la repressió tenen barra lliure".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid