Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Els docents es mobilitzen a diverses poblacions en la primera jornada d'aturades parciales

El 25 de maig hi haurà una nova jornada de vaga, el 2 de juny una nova aturada de 8 a 10 hores i el 9 de juny una darrera jornada de vaga.

17/05/2022 Educació

Aquest matí, els docents han fet diversos talls de carretera a primera hora del matí in diversos indrets del territori, coincidint en la primera jornada d'aturades parcials.  Continuen exigint la reversió de les retallades, la retirada del nou currículum, el retorn de l’horari lectiu dels docents en totes les etapes, la supressió del decret de plantilles i de l’ordre de calendari, l’estabilització del personal i l’assumpció de la responsabilitat del Departament en la defensa de la immersió.

A Barcelona han tallat la Gran Via i la Ronda Litoral. A Tarragona, una cinquantena de membres de la comunitat educativa han tallat durant més de mitja hora la rotonda de la T-11 a les Gavarres. També s’han fet talls de carreteres a Manresa, Mataró,, Lleida Sabadell, entre d’altres. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid