Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga del metall
"La Marea estatal por la defensa del Sistema Público de Pensiones" amb amb els treballadors del barri de San Pedro de Puerto Real a Cadis i demana l'absolució dels detinguts
20/12/2021 Laboral

"La Marea estatal por la defensa del Sistema Público de Pensiones" ha demanat la llibertat dels treballdors detinguts al Barri del Rio de Sant Pere de Port Real per haver participat a les mobilitzacions durant la Vaga General del Metall a Cadís.

Una vaga "històrica" que els pensionistes han qualificat "plena de dignitat, resistència i solidaritat,  mentre el Govern espanyol va tornar a recórrer a la repressió com en els pitjors temps de la dictadura, pretenen donar exemple de mà dura, a aquells col·lectius i sectors que s'oposen a les polítiques que es continuen aplicant, de restar drets i llibertat a la ciutadania".

La Marea ha exigit el cessament la repressió, i la immediata posada en llibertat de les treballadores i treballadors detinguts. També exigeixen, responsabilitats polítiques i que siguin destituïts i dimitits els responsables d'aquesta inacceptable repressió.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid