Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Conflicte laboral
Avui nova jornada de vaga al Banc Sabadell
08/10/2021 Laboral

Aquest divendres, tindrà lloc una nova jornada de vaga al Banc Sabadell -la segona aquesta setmana- per a respondre a la pretensió del Banc Sabadell de presentar un ERO que, en cas de prosperar, pot suposar la pèrdua de més de 1.600 llocs de feina.

Durant la jornada de vaga de demà tindrà lloc una concentració davant la Torre Banc Sabadell de Barcelona (cruïlla Avinguda Diagonal amb Balmes) a les 11.00 hores.

Des de La Intersindical al Grup Banc Sabadell, volem expressar que:

 • Ens trobem al tram final del període de consultes de l’ERO plantejat pel Banc Sabadell i veiem com l'empresa es manté inflexible en la seva posició que calen sortides forçades i, també, incrementar la mobilitat geogràfica (per Conveni col·lectiu, aquesta és de 25 km).
   
 • La Intersindical hem acceptat negociar sortides perquè hi ha gent que vol marxar -el Banc s’hauria de fer mirar el seu model de gestió havent-hi tants empleats que desitgen marxar de l’entitat- però sempre des del punt de partida que es fixin unes condicions justes.
  Un cop consensuades les condicions entre la part social i l’empresa, sobre aquestes que marxi qui vulgui i, després, procedir a estudiar com es reorganitza la feina.
   
 • Per a La Intersindical, des del primer dia, la premisa ha estat que no s’hi produeixi cap baixa forçada i que, sota cap concepte, cap treballador/a que romangui al Banc Sabadell en surti perjudicat.
 • Per a La Intersindical les sortides exclusivament voluntàries són un punt innegociable, d’aquí no ens mouran I d'aquí no ens mouran. Perquè cada baixa involuntària és una font de dolor personal i familiar.
 • Davant la manca de voluntat de diàleg i solució no traumàtica per part del Banc Sabadell, fem una crida a que la plantilla secundi massivament la jornada de vaga de demà, 8 d’octubre.
 • Així mateix, traslladem als clients del Banc Sabadell la necessitat de la nostra mobilització per a defensar els llocs de feina. La destrucció de llocs de feina que pretén dur a terme el Banc Sabadell els perjudicarà directament ja que tensionarà la capacitat d’assumir les feines necessàries per part d’una plantilla que es veurà dràsticament reduïda.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid