Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Parcs Naturals
La CUP demana a Govern en quin estat es troba la redacció del Pla Especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de l'Alt Pirineu.

Fa 2 anys el Parlament va aprovar una proposta de resolució presentada per la CUP on s’instava al Govern de la Generalitat a iniciar durant el 2020 els tràmits de redacció d’aquest Pla

23/07/2021 Territori
La CUP-Un nou cicle per guanyar ha registrat avui a la Mesa del Parlament una pregunta adreçada a Govern on es demana en quin estat es troba la redacció del Pla Especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de l'Alt Pirineu.

Segons estableix l'article 5 del Decret 194/2003, de l'1 d'agost, de creació del Parc Natural de l'Alt Pirineu i l'article 5 de la Llei 12/1985, de 13 de juny, d'espais naturals, el Pla Especial hauria d’estar redactat, aprovat i aplicant-se.

A més, el juliol de 2019 es va aprovar una proposta de resolució anomenada SOBRE LA CRISI ECOLÒGICA I ELS CONFLICTES AMBIENTALS I TERRITORIALS on es va aprovar entre d’altres, el següent acord:

“2. Insta al Govern de la Generalitat a iniciar durant el 2020 els tràmits de redacció del Pla Especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de l'Alt Pirineu, tal i com estableix l'article 5 del Decret 194/2003, de l'1 d'agost, de creació del Parc Natural de l'Alt Pirineu i l'article 5 de la Llei 12/1985, de 13 de juny, d'espais naturals.”

Per tot això, els anticapitalistes volen saber en quin estat està la redacció d’aquest Pla.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid