Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
covid-19
L'ASM acusa la judicatura espanyola de jugar amb la salut dels mallorquins
21/07/2021 Política
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha condemnat la imputació de la directora general de Salut Pública del Govern balear, dictada per la jutge del tribunal d'instrucció núm. 12 de Palma, i acusa la judicatura espanyola d'ingerència reiterada en les decisions sobiranes del Govern balear.

Des de la sentència del constitucional contra l'estat d'alarma a instàncies de Vox fins a aquesta darrera afronta, passant pel jutjat del contenciós que va anul·lar el confinament dels joves espanyols, els jutges s'excedeixen contínuament en les seves funcions, juguen a fer de metges i polítics i desbaraten els esforços de tècnics i administracions per combatre la pandèmia.

La imputació de la directora general, arran de la querella de la mare d'un dels joves espanyols que es negava a ser confinat, té uns efectes clarament amenaçadors a l'hora de prendre futures decisions per contenir la pandèmia, posant en perill la salut i les vides de la ciutadania. Exigim el Govern balear que no es deixi intimidar i que prengui les mesures que cregui convenients, si la gestió és més o menys encertada ja ho jutjaran els votants de forma sobirana a les properes eleccions.

Si els jutges espanyols es preocupassin de bon de veres pels nostres drets fonamentals, investigarien d'ofici el deute històric sanitari estatal amb les Balears, que puja a 2.800 milions des de 2002 segons els càlculs del Sindicat Mèdic. Ja passa d'hora també que siguin els nostres governants els qui ho denunciïn als tribunals, ni que sigui perquè la població de les Balears prengui consciència del robatori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid