Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
antena 5G
Trobada veïnal sobre la instal·lació d'una antena 5G al carrer Nil Fabra 11 de Barcelona
14/05/2021 Territori
El veïnat de Nil Fabra 11 i entorns han convocat una reunió veïnal per informar al barri sobre els efectes que pot tenir en la salut la posada en marxa de l’antena 5G que s'ha construït al terrat del mateix edifici. També volem debatre sobre com i en quines condicions s’està realitzant el desplegament d'aquesta tecnologia a Barcelona.

La reunió comptarà amb la participació de Núria Marín Prats (FAVB) i els veïns i les veïnes afectats dels carrers Nil Fabra i Pérez Galdós i se celebrarà el dissabte 15 de maig a les 12h a la plaça Lesseps (zona de grades, cantonada amb el carrer Torrent de l'Olla).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid