Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Simbologia
La bandera francesa al Castellet de Perpinyà

"L’Assemblea Nacional de Perpinyà de l’ajuntament continua la seva tasca de descatalanització de la fidelíssima vila", Unitat Catalana

10/04/2021 Política

Vilaweb s'ha fet ressò que el batlle d'ultradreta ha canviat la tradició que hi onegi sola la senyera. El batlle d’ultradreta de Perpinyà, Louis Aliot, ha emprès durant el seu mandat un procés de canvi en la simbologia catalana que ja es fa evident en l’aspecte visual de la ciutat. Un dels canvis ha estat eliminar la tradició de fer onejar únicament la senyera al capdamunt del Castellet. Ara hi oneja també la francesa, que fins ara tan sols es reservava a uns quants dies festius, però mai de manera permanent.

Fet denunciat també pel partit nord-català, Unitat Catalana: "L’Assemblea Nacional de Perpinyà de l’ajuntament continua la seva tasca de descatalanització de la fidelíssima. Després d’haver imposat la bandera francesa permanentment a les muralles de Castillet com a forma de demostrar que aquest monument emblemàtic i simbòlic de la nostra nacionalitat catalana es trobava realment sota la dominació francesa, el nou logotip de la ciutat suprimeix la denominació Perpinyà la Catalana."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid