Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rius
La PDE presenta al·legacions al Pla de Protecció del Delta
31/03/2021 Territori
La Plataforma en Defensa de l’Ebre ha registrat aquest dimecres les seves al·legacions al Pla de Protecció del Delta. El moviment antitransvasament reclama que el Pla abordi l’origen del problema, l’arribada de sediments al Delta, i també que reculli les aprotacions del territori i de totes aquelles entitats que fa anys que treballen per a la protecció del Delta, el diari digital Marfantase n'ha fet ressó.

Una de les seves portaveus, Matilde Font, ha remarcat que, més que un pla, s’està al davant d’un informe tècnic sense concrecions centrat més en guardar el litoral que el propi delta de l’Ebre. Font ha insistit en la necessitat d’abordar l’origen del problema: l’arribada de sediments per poder mantenir la morfologia del Delta.

La també portaveu de la PDE, Susanna Abella, ha reclamat concreció, calendari i pressupost i, sobretot, que el Pla reculli les aportacions del territori i de totes aquelles entitats que fa anys que treballen per a la protecció del Delta.

La PDE també qüestiona que hagi estat el departament de Costes l’organisme encarregat d’elaborar el Pla. Consideren que es fixa amb el litoral i no en el problema global del Delta. Finalment, des de la PDE també han lamentat que els camins de guarda hagin desaparegut del Pla del Ministeri.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid