Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-M
La Intersindical STEi estrena el videoclip "Vuit de Març és cada dia"

L'STEI Intersindical ha produït el videoclip "Vuit de Març és cada dia", una iniciativa en què participen denou veus de totes les Illes Balears, de totes les generacions en actiu.

08/03/2021

La cançó és una adaptació del poema 'Ocho de marzo', de Gioconda Belli, feta per Aurora Brullet. La música és de la coneguda tonada eivissenca 'Com voleu germans que canti'. L'adaptació musical i interpretació instrumental ha estat a càrrec de Figues d'un altre paner. El muntatge l'ha fet Magda Timoner. La producció artística, Annabel Villalonga. Les Mescles de so: Edu Sound.

Les veus: Anna Ferrer, Clara Fiol, Montse Llaràs, Miquela Lladó, Tiu Herrero, Índigo Salvador, Chiara Oliver, Maria Camps, María José Cardona, Mary Lambourne, Marga Rotger, Maria Cardona, Aurora Brullet, Anna Janer, Annabel Villalonga, Marta Elka, Pilar Reiona, Joana Pons i Sofía Gresely

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid