Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
infraestructures
La CUP Olot contra el manifest d'EURAM per les variants
21/01/2021 Política

Arran de les declaracions fetes aquests setmana pel president del cercle EURAM en representació d’altres associacions empresarials, des de l’assemblea de la CUP Olot s'ha manifestat que "la defensa d’una posició política concreta, com és el cas de la defensa de la variant, no ha de comportar ni faltes de respecte cap a una gran part de la població de la comarca ni de la ciutat d’Olot, ni tampoc menystenir organismes públics o formacions polítiques o col·lectius i moviments socials"

També apunta considera que titllar de negacionistes o conservadoristes a qui pretén defensar el territori i la seva integritat mediambiental és, com a mínim, un insult a generacions i generacions de persones que s’han dedicat en cos i ànima a preservar el patrimoni natural de la comarca, ja sigui treballant la terra o gestionant-la.

Apunta que el principal problema de mobilitat que té la ciutat d’Olot és fruit del transit intern, local i comarcal. El problema de la mobilitat a la ciutat d’Olot no s’arregla amb una variant, sinó realitzant un potent pla de mobilitat comarcal.

Remarca que només el 10% dels vehicles que circulen per l'avinguda Sant Jordi tenen origen i destí fora la comarca, el que implica que el 90% és mobilitat interna. Les dades s’extreuen dels lectors de matrícules instal·lats a Bracons, a la C-63, a carretera de la Canya, a Begudà, a l’avinguda Santa Coloma i la C-152. Les xifres són de l’any 2019, les va recollir el departament de Territori i formen part de l’estudi de trànsit de la variant d’Olot.

Assenyala que l'informe del Consell de Protecció de la Natura, màxim organisme assessor de la Generalitat en aquest àmbit, és contrari a la sobredimensió de la infraestructura planejada i demana més sensibilitat amb l’entorn.

Recorda que els recordem que les administracions públiques han de treballar pel bé comú, i no pels interessos econòmics d’uns pocs.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid