Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
Campanya per a salvem l'illa de les bugaderes d'Horta de Barcelona
19/12/2020 Drets i Llibertats

L’Associació de Veïns i Veïnes d’Horta, l’Associació Veïns i Veïnes de la Font d’en Fargues, el Grup d’Urbanisme i Patrimoni d’El Pou, el grup territorial d’Horta-Guinardó del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Favb, reivindiquen un nou projecte d’urbanització de la Baixada de Can Mateu, entre els carrers de Llobregós i de Granollers.

L’actual projecte transforma aquest espai en jardins, enderrocant les cases i horts existents que tenen un gran valor com a teixit rural i que és patrimoni històric i paisatgístic propi del nostre barri, contextualitzant el conjunt protegit de les cases del carrer Aiguafreda.

Atés que és possible de preservar aquest patrimoni històric sense afectar l’aprofitament privat, demanem que s’anul·li l’actual Projecte d’Urbanització de la Baixada de Can Mateu i es redacti un nou projecte respectuós amb la singularitat de l’entorn històric.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid