Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#FestaEstellés2020
La Festa Estellés fa via malgrat la pandèmia

Com cada any, al setembre s'organitza una trobada per recordar la figura del poeta Vicent Andrés Estellés celebrant de manera simultània els Sopars Estellés. El Sopar Estellés o Festa Estellés s'inspira en els Burns supper (festa on els escocesos recorden el poeta Robert Burns), i combina poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per recordar el poeta de Burjassot.

15/09/2020 Cultura

Des de l'any 2010, diverses poblacions tant al País Valencià com al Principat o les Illes Balears celebren al llarg del mes de setembre les seves particulars Festa Estellés. La celebració d'enguany ve marcarda per la pandèmia i s'han hagut de buscar alternatives sobretot per la via Internet.

Tot i així, hi ha indrets on la celebració es manté amb totes les mesures de seguretat per la COVID-19, amb l’objectiu de programar un tipus de cultura segur i amb garanties.

És el cas d'Ontinyent, València i Sant Vicent del Raspeig on tindran lloc les pròximes parades d’aquesta emblemàtica cita literària i gastronòmica.

Ontinyent, 19 de setembre, a Ca la Mera. Sopar, micro obert i concert acústic de Toni de l’Hostal.

València (Horta) 22 de setembre, Octubre CCC. Programació per determinar.

Sant Vicent del Raspeig (Alicantí) 25 de setembre, Plaça de l’Ajuntament. Recitals lliures de poesia i concert acústic de Laura Díaz.

La Festa a Vilaweb

El proppassat divendres, 4 de setembre, Vilaweb-tv va emetre un programa especial sobre la Festa Estellés 2020 (el podeu veure tot seguit o fent clic ací). 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid