Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni presos ni exiliats
Constituents per la Ruptura rebutja la presència de Javier Zaragoza en el 5è Congrés de l'Advocacia de Barcelona

 

 

02/07/2020 Política

Constituents per la Ruptura ha manifestat públicament el seu rebuig a la a presència del fiscal Javier Zaragoza en el 5è Congrés de l'Advocacia de Barcelona, tot i tenint en compte El Col·legi d'Advocats de Barcelona l'ha convidat a fer una conferència el divendres 3 de juliol.

Segons CxR,  "repudíem la seva presència perquè com fiscal del Tribunal Suprem en el judici contra els Jordis i consellers del govern de MHP Carles Puigdemont, va acceptar per bons els informes i declaracions clarament falsos de testimonis governamentals i guàrdia civil dels fets del 20 de setembre i l'1 d'octubre del 2017".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid