Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
Les escoles nord-catalanes es preparen per la reentrada de la setmana vinent
07/05/2020 Educació

El proper dilluns, tornaran a les escoles nord-catalanes els equips pedagògics i l'endemà,  serà el torn dels mainatges de les llars d'infants i de les escoles primàries, segons ha informat avui Ràdio Arrels.

Aquesta setmana les escoles han rebut la visita d'un representant de l'acadèmia i d'un representant de l'ajuntament per verificar que cada establiment compleix amb els requisits per poder obrir la setmana que ve. És el cas de l'escola maternal d'Illa que dilluns va convocar un consell d'escola per posar-se al dia de tot el protocol sanitari que ha enviat el ministeri de l'educació.

Com era d'esperar les mesures són molt estrictes i no sempre fàcils d'aplicar. Per començar el nombre d'alumnes que es podran acollir depèn directament de l'espai disponible a classe, es calcula que són necessaris 3 metres quadrats per a cada alumne.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid