Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ara cal destinar recursos als serveis de salut

Una de les accions populars més destacades de la crisi sociosanitària de la Covid-19, a part de les mostres efectives de solidaritat com ara la confecció i distribució de mascaretes i altres elements de protecció, ha estat el moviment espontani de les vuit del vespre.

Mitjançant aplaudiments i cançons, cada dia hem reconegut públicament la feina de les persones treballadores dels serveis essencials de l’àmbit sociosanitari, que han hagut de fer front a la situació en les pitjors circumstàncies: uns recursos insuficients i unes decisions polítiques erràtiques -en el millor dels casos.

Després de dos mesos, sembla que aquesta acció espontània perdi intensitat. És normal, no cal alarmar-nos. Tant la reducció de la pressió sobre el sistema sanitari com la falsa percepció de disminució de risc que es pot donar durant el procés de desescalada, potser faran que l’acció es vagi diluint, o bé que s’acabi d’una manera mínimament organitzada i acordada, fruit d’algunes crides que s’estan produint aquests dies.

En qualsevol cas, tot coincidint amb aquesta circumstància, l’assemblea territorial de Cerdanyola de l’ANC reclamem la necessitat imprescindible de disposar d’uns serveis de salut plenament públics i de qualitat, amb l’increment persistent de la dotació econòmica necessària per situar-los al nivell d’excel·lència que cal al nostre país, amb una visió àmplia dels serveis sociosanitaris que inclogui les residències de gent gran dins el sistema públic, i amb unes condicions de treball dignes per a totes les persones que treballen en aquest sistema sociosanitari.

Ara és l’hora que els aplaudiments i les cançons es converteixin en una pressió constant per assolir aquests objectius.


Visca la República Catalana!

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid