Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1r de maig en confinament
La Plataforma Alcem-nos planteja diverses accions massives, virtuals i participatives

La principal acció consisteix en fer arribar correus electrònics de forma massiva a les grans empreses de l'IBEX35 i diversos governs

29/04/2020 Laboral

La Plataforma Alcem-nos, en el marc de les diferents accions que impulsa per celebrar el Primer de maig en confinament ha impulsat l’acció “Alcem-nos davant les grans empreses i els governs!“.

Alcem-nos vol fer arribar a les grans fortunes i a la banca, representada per les empreses de l’IBEX-35 i als governs dels estats i nacions i de les institucions europees que prenen decisions arreu dels Països Catalans les principals queixes de les treballadores i dels treballadors i per fer-ho pretén omplir de correus electrònics reivindicatius a empreses i institucions que precaritzen des de fa anys a les treballadores i als treballadors, que permeten les desigualtats entre dones i homes al lloc de treball, que hipotequen la vida del nostre jovent i que ara ens envien amb ERTO a la incertesa del futur.

La Plataforma Alcem-nos, ha habilitat un formulari molt senzill per enviar un correu electrònic a totes les empreses i institucions.

Una segona acció participativa, col·laborativa i virtual és l'“Alcem-nos a les xarxes socials“ que té com a objectiu substituir les tradicionals manifestacions als carrers i a les places, en forma de manifestacions per reivindicar els drets laborals i socials i lluitar contra la precarització i les desigualtats a la feina que la crisi de la Covid-19 accentuarà de forma greu per a les treballadores i els treballadors hem volgut traslladar l’acció reivindicativa a les xarxes socials.

Per aquest motiu Alcem-nos proposa que les treballadores i treballadors escriguin en un full, cartell o dispositiu mòbil el lema del nostre Primer de maig i que estem segurs que són compartits per moltes persones arreu dels Països Catalans per compartir-les a través de les xarxes socials.

Amb aquestes accions es vol assegurar que els i les protagonistes del 1r de maig continuïn essent els treballadores i les treballadores, tot i que per la situació de confinament no ho puguin fer als carrers.

Podeu trobar més informació sobre els actes del primer de maig de la Plataforma Alcem-nos aquí

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid