Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
Els CDR fan una crida a omplir els balcons de pancartes en defensa de la Sanitat pública

"A partir de dissabte 18 d'abril, cada dia a les 20h Omplim els balcons de pancartes #DefensemlaPública "

18/04/2020 Drets i Llibertats

Els CDR han fet una crida a omplir cada dia a les 20h els balcons de pancartes en defensa la Sanitat pública, veient que la pandèmia ha posat de manifest que "teníem el sistema sanitari al límit: precaritzat per una dècada de retallades i per l'existència de la gestió privada".

Per als CDR, en aquests moments "cal transformar tota la nostra solidaritat amb els sanitaris i el seu esforç en protesta i pressió per defensar la sanitat pública, ja que el personal sanitat pposa en risc la seva salut per atendre les dels altres i ara ens toca a nosaltres defensar la pública:

- Cal coordinar la resposta sanitària, cal garantir el material necessari per als professionals que atenen les persones contagiades.

-Cal intervenir la sanitat privada, posar a disposició tots els recursos per a fer proves de PCR i tots els llits hospitalaris preparats per atendre els malalts.

- Cal controlar de manera 100% pública la indústria farmacèutica per garantir protocols, gratuïtat pel que fa a la recerca i desenvolupament de nous farmàcs, tractaments i possible vacunes".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid