Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
NI presos ni exiliats
Convocada una cassolada al crit de "Adri et volem a casa!"

A través de les xarxes s'ha fet una crida per sumar-se a la cassaloda per no oblidar aquest fet, malgrat la situació que ens trobem a causa de pandèmia, per això es remarca:#ConfinadesMaiSilenciades

10/04/2020 Política

Avui fa 2 anys membres de la Guàrdia Civil van planificar una operació contra els Comitès de Defensa de la República amb un intent de criminalitzar-los amb la l'etiqueta de grup terrorista. L'operació es va saldar amb la de detenció de Tamara Carrasco a Viladecans, paral·lelament també van entrar al domicili de l'Adri a Esplugues, però no el van trobar. Quan van arribar els membres de la benemèrita, l'Adri es trobava camí de Bèlgica. 

Per a recordar la situació que encara es troba l'Adri, el Comitè de Suport ha convocat una cassolada aquest vespre a partir de les 20.10h al crit "Adri et volem a casa" 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid