Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sumem Banyoles exigeix que es faciliti material informàtic als alumnes que no en tinguin

Aposta per posar a disposició de l’alumnat sense recursos l’equipament informàtic disponible als centres educatius

30/03/2020 Educació
Sumem Banyoles exigeix que es faciliti material informàtic als alumnes que no en tinguin davant de l'allargament del confinament i la previsió que aquest període sense classes afecti una part important del calendari escolar. La formació creu que “és de justícia vetllar perquè tota la població escolar tingui accés a Internet i equipament informàtic” i en aquest sentit insta les institucions a posar a disposició dels alumnes sense recursos l’equipament informàtic disponible als centres educatius que ara estan tancats.

“Si volem que l’educació segueixi essent un dels pilars de la nostra ciutat i sigui eina de transformació social i d’igualtat d’oportunitats, hem d’assegurar-nos que cap alumnes es quedi enrere”, defensa Sumem Banyoles, que a més considera que “estar comunicats és bàsic per a la salut mental i la sociabilitat en una situació de confinament”. A més, recorda que les orientacions actuals del Departament d’Educació comporten, en bona part, l'accés a Internet, i per això considera cabdal implementar les mesures a l’abast per acabar amb l’escletxa digital.

Sumem Banyoles insta el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles a liderar aquesta acció coordinadament amb els centres, les AMIPES i els Serveis Socials i, també, s’ofereix a participar de la iniciativa.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid