Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feminisme
La Intersindical-CSC organitza una jornada d'(in)formació feminista
11/03/2020 Gènere

La Secretaria d’Igualtat de la Intersindical-CSC ha organitzat aquesta primera jornada de formació el dissabte 14 de març al Centre de Cultura de les Dones Francesca Boneimasson de Barcelona amb l’objectiu d’abordar la construcció d’un sindicat feminista i com desenvolupar la nostra acció sindical com a tal. També volem aportar elements de reflexió entorn de qüestions que el sindicat ha d’entomar a curt i mig termini si volem esdevenir el sindicat nacional de contrapoder, referent del conjunt de les classes populars del nostre país.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid