Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
Andorra anuncia el cessament de totes les activitats laborals de risc

Vuit positius més se sumen a catorze els casos de coronavirus

17/03/2020 Drets i Llibertats
El cap de Govern andorrà, Xavier Espot, ha anunciat aquesta nit el cessament de totes les activitats laborals que siguin considerades de risc i que, per tant, puguin suposar un ús excessiu dels recursos sanitaris, a partir d'aquest dimecres i per a un període de 8 dies.

Espot, que qualifica les noves mesures adoptades de "dràstiques" i "doloroses", emfatitza que totes aquestes mesures no afecte “òbviament els comerços d’alimentació, les farmàcies i les benzineres i altres serveis considerats bàsics per a la comunitat, encara que siguin activitats considerades de risc”.

Vuit positius més se sumen a catorze els casos de coronavirus

Les darrereres analítiques realitzades dels 27 pacients pendents de diagnosticar han confirmat vuit nous casos de coronavirus que eleven així el nombre de positius per la Covid-19 al país a catorze. Així ho ha explicat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, en la compareixença en la compareixença amb el titular de Finances i portaveu de l'executiu, Eric Jover, d'aquest migdia per fer el punt de la situació de l'epidèmia del Covid-19 al país, en què ha precisat que dels catorze pacients diagnosticats, quatre es troben ingressats a l'hospital i deu segueixen tractament a casa seva, segons recull Bondia.

El mitjà també apunta que aquests casos se sumen al de la senyora de 87 anys que segueix a l’hospital, als del fill i filla d'aquesta i als del turista de Madrid i d'una infermera dels SAAS, corresponen al marit de la filla de la dona diagnosticada, a tres professors de l'escola andorrana de Batxillerat, a tres professionals més del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària i al pacient de 55 anys amb una patologia respiratòria crònica i que es troba ingressat a la unitat de cures intensives per una pneumònia greu. Precisament és aquest darrer cas el que més preocupa, ja que l'home "està estable però greu", com ha indicat el titular de Salut.Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid