Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Actes de l'ANC i del CDR de suport a en Dani Gallardo
13/02/2020 Drets i Llibertats
Aquest dissabte l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza un acte de suport a en Dani Gallardo, el jove madrileny detingut a Madrid arran de les protestes contra la sentència del judici de l’1-O. En Dani ja duu més de quatre mesos en presó preventiva injustificada.

La concentració es farà aquest 15 de febrer a les 19 h a la plaça del Sol de Barcelona, a la vila de Gràcia, tot coincidint amb la concentració de suport que se li fa simultàniament a Madrid.

En Dani és un pres polític per haver-se solidaritzat amb Catalunya. Ara, ens mobilitzem nosaltres per solidaritzar-nos amb ell. N’exigim la llibertat immediata, i exigim la fi de la repressió de la dissidència a l’Estat espanyol.

D'altra banda, el 15 de febrer hi ha convocada una manifestació a Madrid en solidaritat amb Dani Gallardo, que es troba en emprsonat des del 16 d'Octubre per manifestar-se a Madrid en solidaritat amb Catalunya.

 

 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid